Norsk  Svenska  Norsk

 

Billige rejser til
Gran Canaria

   


Forsiden

 Amadores
 Arguineguin
 Bahia Feliz
 Las Palmas
 Maspalomas
 Meloneras
 Patalavaca
 Playa del Cura
 Playa del Inglés
 Playa Taurito
 Puerto Rico
 Puerto Mogán

 Puerto Nieves
 San Agustin

Kort

Attraktioner

Top 10 strande

Rejser

Vejr og klima


 

 

 

 

Arguineguin

Arguineguin er den ældste bebyggelse på Gran Canarias sydkyst, men det bærer byen ikke længere præg af. Det var engang en lille fiskerby, men antallet af indbyggere er nu vokset til 3.500 og det primære erhverv er turisme, selvom der stadig er gang i fiskeriet i Arguineguin.

Byen er meget populær blandt nordmænd og her findes blandt andet en norsk skole, en norsk kirke, en norsk læge og et norsk sundhedscenter. Men man finder også en dansk bager (i Ancora centeret), en dansk slagter og flere danskejede restauranter.

Et populært hotel i Arguineguin er det flotte tre-stjernede Hotel Dorado Beach, der ligger lige ud til stranden. Gratis WiFi og parkering.

I øvrigt betyder Arguineguin 'stille vand' på det sprog som urbefolkningen på Gran Canaria, guancherne, talte for mange hundrede år siden.

Strandene
Der er flere strande i Arguineguin. Den største ligger i byens udkant, men naboen er desværre en ret ucharmerende cementfabrik. Bedre er det på den centralt beliggende strand, som er afbilledet til højre.

Der er dog også mulighed for at bade ved en af de kunstigt anlagte sandstrande ved de store hoteller. Disse strande er bedre beskyttet i mod bølger og man behøver ikke være gæst på hotellet for at benytte stranden.

Restauranter og natteliv
Der er mange restauranter i Arguineguin. I selve byen er mange af restauranter små, og ved havnen serveres der naturligvis meget fisk. Som i de fleste andre feriebyer på Gran Canaria har Arguineguin et center og her ligger der også en del restauranter, caféer og barer.

Nattelivet er ret begrænset i Arguineguin, men der er dog enkelte barer som har åbent ud på natten.

Attraktioner og aktiviteter
Den største attraktion i selve Arguineguin er fiskerihavnen, hvor der er auktion tidligt om morgenen.

Fra havnen går også de populære turbåde til Puerto Rico, hvorfra de sejler videre til Puerto de Mogán. Det er én af grundene til at Arguineguin er en så velbesøgt by.

Det lokale marked i Arguineguin finder sted tirsdag formiddag, og er det største marked på Gran Canaria.
 

 

Arguineguin

Arguineguin Gran Canaria

Arguineguin hoteller

Arguineguin restaurant

Arguineguin strand

 
 
 

Sunweb: 1 uge på Gran Canaria fra 2.989 - se rejser her

 
      

Arguineguin kort

 

 
 

Kontakt · Privacy policy