Norsk  Svenska  Norsk

 

Billige rejser til
Gran Canaria

   


Forsiden

 Amadores
 Arguineguin
 Bahia Feliz
 Las Palmas
 Maspalomas
 Meloneras
 Patalavaca
 Playa del Cura
 Playa del Inglés
 Playa Taurito
 Puerto Rico
 Puerto Mogán

 Puerto Nieves
 San Agustin

Kort

Attraktioner

Top 10 strande

Rejser

Vejr og klima


 

 

 

  Arucas

Landsbyen Arucas ligger lidt vest for Las Palmas.

Arucas' vartegn er den flotte katedral Iglesia de San Juan Bautista. Når man nærmer sig byen, så virker den 60 meter høje kirke meget stor i forhold til landsbyens størrelse.

Bygningen af kirken blev påbegyndt i 1909, men den blev officielt først færdig i 1977. Mange mener, at der er tale om en kopi Catedral de la Sagrada Familia i Barcelona, som blev designet af Gaudi. En kopi er det naturligvis ikke, men der er unægteligt mange lighedspunkter med Gaudi's mesterværk i Barcelona.

Byen inviterer til en vandretur i de flotte omgivelser. Omkring Plaza de la Constitucion ligger der flere flotte bygninger, herunder byens rådhus. Du finder også flere flotte offentlige haver/parker og det mindre museum 'Museo municipal de Arucas'.

Det er dog ikke kun for at kigge på kirker og flot arkitektur, at turisterne strømmer til Arucas. I byen ligger nemlig også en yderst populær romfabrik, der producerer ikke mindre end 3,5 millioner liter rum og likører. Mest kendt er fabrikken for rommen 'Ron Areucas'.

Efter diverse prøvesmagninger kan man på museet 'Museo Ron Arehucas' lære meget mere om romproduktion op gennem tiderne og i fabrikkens butik kan man købe produkterne til gode priser.

Hvert år den 24. juni er der fest i Arucas. Her fejrer byen deres beskyttende helgen San Juan Bautista.

 

Arucas på Gran Canaria

Iglesia de San Juan Bautista

Arucas plaza

 
 
 

Sunweb: 1 uge på Gran Canaria fra 2.989 - se rejser her

 
       Arucas kort

 

 
 

Kontakt · Privacy policy