Norsk  Svenska  Norsk

 

Billige rejser til
Gran Canaria

   


Forsiden

 Amadores
 Arguineguin
 Bahia Feliz
 Las Palmas
 Maspalomas
 Meloneras
 Patalavaca
 Playa del Cura
 Playa del Inglés
 Playa Taurito
 Puerto Rico
 Puerto Mogán

 Puerto Nieves
 San Agustin

Kort

Attraktioner

Top 10 strande

Rejser

Vejr og klima 

 

  Attraktioner og aktiviteter
 

Palmitos Park - Maspalomas
Det populære Palmitos Park er mest kendt for sine papegøjeshows, men det er meget mere end det.

Parken har f.eks. også delfinshows, et stort sommerfuglehus, masser af flotte fugle, et væld af eksotiske planter og kaktusser, aber, krokodiller og akvarier med ca. 150 arter.

Læs mere om Palmitos Park.

  Palmitos Park

Aqualand - Maspalomas
Gran Canarias største og vildeste vandland på næsten 100.000 m² ligger i Maspalomas på sydsiden af øen. Vandlandet har hele 33 rutsjebaner og flere pools med og uden bølger.

Aqualand er sjov og gode oplevelser for hele familien, og en dag går lynhurtigt i vandparken. Så er det godt, at der er rabat på en ekstra dag.

Læs mere om Aqualand.

 

Sioux City - San Agustín
Vaskeægte western by, der på sine 320.000 m² har alle de huse vi kender fra western film. For eksempel bank, saloon, sherif kontor, kirke m.m.

Der er mange shows hele dagen, blandt andet bankrøverier, knivkastende indianere og lassotricks. Forvent at bruge en halv dag i Sioux City.

Læs mere om Sioux City.

  Sioux City

Angry Birds Activity Park
I 2013 slog Angry Birds Acitivity Park i Puerto Rico dørene op til en festlig legepark med alle de kendte Angry Birds figurer.

Målgruppen er børn i alle aldre, men især dem op til en 10-12 år. Parken byder på 25 forskellige aktiviteter, og børnene kan let for flere timer til at gå her.

Læs mere om Angry Birds Activity Park.

  Angry Birds

Holiday World
Holiday World i Maspalomas er Gran Canarias største forlystelsespark. Her er der rutsjebaner, skydetelte, karruseller og pariserhjul.

Der er også et stort indendørsområde med bowlinghal, spillehaller, restauranter og natklubber.

Læs mere om Holiday World.
 

Mundo Aborigen
Mundo Aborigen er et frilandsmuseum på over 110.000 m2. Musset er en rekonstruktion af en landsby fra guanchernes tid. Guancherne var Gran Canarias urbefolkning.

De forskellige bygninger i landsbyen er 'beboet' af mere end 100 livagtige guanche-modeller, som giver et realistisk indblik i guanchernes hverdag, lige fra hvordan de ernærede sig med landbrug og jagt til deres religiøse skikke. Der er også et lille arkæologisk museum med genstande fundet i udgravninger og en restaurant.

Åbent hver dag fra kl. 9:00 - 18:00.

 
   

 

 

Kontakt · Privacy policy