Norsk  Svenska  Norsk

 

Billige rejser til
Gran Canaria

   


Forsiden

 Amadores
 Arguineguin
 Bahia Feliz
 Las Palmas
 Maspalomas
 Meloneras
 Patalavaca
 Playa del Cura
 Playa del Inglés
 Playa Taurito
 Puerto Rico
 Puerto Mogán

 Puerto Nieves
 San Agustin

Kort

Attraktioner

Top 10 strande

Rejser

Vejr og klima


 

 

 

 

Bahia Feliz

Feriebyen Bahia Feliz ligger ca. 7 kilometer nordøst for Playa del Inglés. Det er en lille ferieby, som byder på pæne omgivelser og en meget afslappende atmosfære.

Stranden i Bahia Feliz
Stranden i Bahia Feliz er mest af alt en stenstrand, selvom der er mindre områder med sand. I vandet er der også mange sten, og vandet bliver hurtigt dybt. Dermed er stranden er ikke børnevenlig, specielt ikke for små børn.

Foran hotellerne Hotel Orquidea og Hotel Tres Vidas er der et flot område med gyldent sand, hvor det er muligt at leje solsenge og parasoller. Et godt område for de som gerne vil have afveksling fra livet omkring swimmingpoolen, men badning foregår stadig via stenstranden.

Der ligger en windsurfing skole på stranden i Bahia Feliz. Den er velplaceret her, da det ofte er ret blæsende på stranden og ud for kysten.

Restauranter og natteliv
I centrum af Bahia Feliz er der flere hyggelige restauranter og fortovscaféer. Der ligger også et lille center i byen med nogle få restauranter og barer.

Aften- og nattelivet er stort set baseret på hotellernes egen underholdning, men de som har lyst til mere, kan tage en taxa til Playa del Inglés. Her er der barer, diskoteker og natklubber for enhver smag.

Aktiviteter og seværdigheder
Der er ikke mange aktiviteter i selve Bahia Feliz, men det er netop derfor, at denne ferieby er velegnet til en stille og afslappende solferie. Der er én undtagelse, nemlig Garbo's Dinner Show, der er Gran Canarias største show af sin art. Her serveres der en tre retters menu, som følges op af show, dans og sang.

Fra Bahia Feliz er der dog ikke langt til mange af Gran Canarias største turistattraktioner. Nogle få kilometer væk ligger westernbyen Sioux City Park, der har ligget kulisse til mange klassiske westernfilm. Inden for 20 kilometer ligger mange andre attraktioner for hele familien, f.eks. Holiday World, Aqualand Maspalomas og den meget populære dyrepark Palmitos Park.
 

 

Bahia Feliz

Bahia Feliz strand

Bahia Feliz hotel

Bahia Feliz

 
 
 

Sunweb: 1 uge på Gran Canaria fra 2.989 - se rejser her

 
      

Bahia Feliz kort

 

 
 

Kontakt · Privacy policy