Norsk  Svenska  Norsk

 

Billige rejser til
Gran Canaria

   


Forsiden

 Amadores
 Arguineguin
 Bahia Feliz
 Las Palmas
 Maspalomas
 Meloneras
 Patalavaca
 Playa del Cura
 Playa del Inglés
 Playa Taurito
 Puerto Rico
 Puerto Mogán

 Puerto Nieves
 San Agustin

Kort

Attraktioner

Top 10 strande

Rejser

Vejr og klima


 

 
 

Billeje på Gran Canaria

Besøgende på Gran Canaria bør ikke snyde sig selv for en udflugt til den frodige nordlige del af øen, de idylliske bjerglandsbyer eller måske en shoppingtur i Las Palmas?

Hvor længe skal bilen lejes?
Er der tale om en kortere ferie, så overvej om ikke bilen skal lejes i hele perioden. Så slipper I for at betale transfer/taxa fra lufthavnen til hotellet – som let løber op i nogle hundrede kroner.

Hvilket biludlejningsbureau?
Hos de internationale selskaber (Avis, Europcar, Hertz m.fl.) betaler man typisk lidt mere, men til gengæld får man i teorien lidt mere tryghed med i købet.

Hos de nationale/regionale selskaber (CICAR, Record, Goldcar) kan prisen let være lavere, men betingelserne også mere uensartede. Det anbefales at læse betingelserne ekstra godt igennem.

Du kan også prøve Flybillet.dk, som sammenligner priser hos bl.a. Hertz, Europcar og Avis, så du nemt kan vælge det bedste tilbud. Se mere her.

Skal bilen lejes her eller der?
Lejer du bilen for hele ferien, så skal du leje den hjemmefra. Så står den klar til dig i lufthavnen og du kan i ro og mag læse betingelserne godt igennem derhjemme - inden du lejer bilen. 

Lejer du bilen i nogle dage, så bør du stadig overveje at gøre det hjemmefra. Det gør, at du bedre kan sammenligne priser og betingelser på internettet, frem for at skulle løbe spidsrod mellem udlejere på Gran Canaria.

Er planen kun at leje bilen en enkelt dag, så bør du overveje at gøre det dernede, da det giver noget mere fleksibilitet mht. at vælge en gråvejrsdag eller lignende.
 

 

Billeje på Gran Canaria

 

 

 

Kontakt · Privacy policy