Norsk  Svenska  Norsk

 

Billige rejser til
Gran Canaria

   


Forsiden

 Amadores
 Arguineguin
 Bahia Feliz
 Las Palmas
 Maspalomas
 Meloneras
 Patalavaca
 Playa del Cura
 Playa del Inglés
 Playa Taurito
 Puerto Rico
 Puerto Mogán

 Puerto Nieves
 San Agustin

Kort

Attraktioner

Top 10 strande

Rejser

Vejr og klima


 

 

 

 

Firgas

Bjerglandsbyen Firgas ligger i den nordlige del af Gran Canaria, små fem kilometer fra kysten.

Firgas er også kendt som 'Villa de Agua', da netop vand spiller en stor rolle i byens historie. Firgas er således en af de to største producenter af kildevand på Gran Canaria, og en af byens største attraktioner er en 400 år gammel vandmølle. 

Vandets indflydelse sætter også sit flotte præg på byens centrum. I gaden Paseo de Gran Canaria er der bygget et kunstigt vandfald, som trinvis falder 30 meter. Ved siden af vandfaldet står en lang række farverige bænke, der er malet ved motiver fra de syv kanariske øer.

Byens centrale torv hedder San Roque, og her ligger både rådhuset sammen med en kirke fra 1500 tallet. I nærheden af torvet har flere lokale kunstnere deres butikker, hvorfra de fortrinsvis sælger produkter lavet af træ.

Firgas restauranter er kendt for at servere kanariske egnsretter, ikke mindst Potaje de Berros, som er en brøndkarsesuppe med masser af grønsager.

Turen til Firgas går gennem et smukt bjerglandskab. De fleste kommer i lejebil, men der går også en bus fra Las Palmas. Busturen tager lidt over en time.
 

 

Firgas

Firgas Gran Canaria

 
 
 

Sunweb: 1 uge på Gran Canaria fra 2.989 - se rejser her

 
      

Firgas kort

 

 
 

Kontakt · Privacy policy