Norsk  Svenska  Norsk

 

Billige rejser til
Gran Canaria

   


Forsiden

 Amadores
 Arguineguin
 Bahia Feliz
 Las Palmas
 Maspalomas
 Meloneras
 Patalavaca
 Playa del Cura
 Playa del Inglés
 Playa Taurito
 Puerto Rico
 Puerto Mogán

 Puerto Nieves
 San Agustin

Kort

Attraktioner

Top 10 strande

Rejser

Vejr og klima


 

 

 

 

Golf på Gran Canaria

Real Club de Golf de Las Palmas
Dette er intet mindre end Spaniens ældste golfklub, grundlagt i 1891. Den ligger små 20 km. fra Las Palmas oppe i bjergene, lige ved siden af det fantastiske vulkankrater Caldera de Bandama
.

Real Club de Golf de Las Palmas er en 18 hullers par 71 bane på 5,600 meter. Reserver plads i god tid, og bemærk at weekenderne er reserveret til klubbens medlemmer.

Salobre Golf & Resort
Dette er en af de nyeste baner på Gran Canaria, og som navet antyder er der ikke kun golf på programmet. Her ligger nemlig også et fem stjernet Sheraton Hotel og nogle luksus lejligheder (Salobre Hills).

Salobre Golf Resort blev i 2008 udvidet til to 18 hullers baner. Den første hedder Salobre Norte, der er en par 72 bane på 5.524 meter. Den anden hedder Salobra Sur og det er en par 71 bane på 6.112 meter.

Campo de Golf de Maspalomas
Denne golfbane ligger helt ud til Maspalomas ørkenen tæt på Gran Canarias største ferieby, Playa del Inglés. Flere af hullerne ligger endda helt ud til sandklitterne.

Campo de Golf de Maspalomas Banen er en 18 hullers par 73 bane på 6,037 meter. Der har tidligere været spillet internationale turneringer på banen med deltagelse af bl.a. spanske Ballesteros.

 

Caldera de Bandama

Salobre Golf & Resort

Campo de Golf de Maspalomas

 
 
 

Sunweb: 1 uge på Gran Canaria fra 2.989 - se rejser her

 
        

 

 

 
 

Kontakt · Privacy policy