Norsk  Svenska  Norsk

 

Billige rejser til
Gran Canaria

   


Forsiden

 Amadores
 Arguineguin
 Bahia Feliz
 Las Palmas
 Maspalomas
 Meloneras
 Patalavaca
 Playa del Cura
 Playa del Inglés
 Playa Taurito
 Puerto Rico
 Puerto Mogán

 Puerto Nieves
 San Agustin

Kort

Attraktioner

Top 10 strande

Rejser

Vejr og klima


 

 

 

 

Maspalomas

Maspalomas ligger i forlængelse af Playa del Inglés og de to feriebyer er sammen med Meloneras stort set smeltet sammen til én stor ferieby.

Alligevel er der store forskelle på de tre feriebyer. Maspalomas er noget mere afslappet og består fortrinsvis af lavere bebyggelse.

Den gode sandstrand, vandland, tivoli m.m. gør Maspalomas oplagt til familieferien. Se Sunwebs familievenlige hoteller i Maspalomas.

Stranden
Playa de Maspalomas hører til blandt de bedste strande på Gran Canaria. Stranden er 5-6 kilometer lang og op til 100 meter bred, så der er god plads at boltre sig på i det fine gyldne sand.

De fleste børnefamilier nyder stranden helt i syd ved fyrtårnet 'Faro de Maspalomas'. Her er der også en lille strandpromenade med restauranter og butikker. I øvrigt findes der også toiletter her.

Stranden i Maspalomas har et stort og populært afsnit for nudister. Det ligger op mod Playa del Inglés.

De store flotte områder med finkornet sand betyder imidlertid også, at der lidt oftere end andre steder kan være lidt sand i luften, som især kan mærkes, når vinder tager til.

Restauranter og natteliv
Der er naturligvis mange restauranter i Maspalomas, og som andre steder på Gran Canaria ligger mange af dem i centrene, f.eks. det populære center 'Faro II'.

Nattelivet er derimod ret stille i Maspalomas, men afstanden er meget kort til det hektiske natteliv i Playa del Inglés.

Aktiviteter
Maspalomas byder på mange aktiviteter for børn og voksne. Den flotte strand og sanddynerne/ørkenen er naturligvis et aktivitet i sig selv, og det er tilmed muligt at ride en på kamelryg i sanddynerne.

Men feriebyen byder også på Gran Canarias største forlystelsespark, Holiday World, der tilbyder traditionelle forlystelser, som rutsjebaner, skydetelte, karruseller og et 27 meter højt pariserhjul.

Gran Canarias største og vildeste vandland ligger også i Maspalomas. Det er næsten 100.000 m². Der er hele 33 rutsjebaner og flere pools med og uden bølger.

Der ligger også en flot golfbane, nemlig Campo de Golf de Maspalomas. Den ligger helt ud til sandklitterne og har tidligere været vært for internationale turneringer. Mere om golf på Gran Canaria.

Derudover er der naturligvis shoppingcentrene, hvor man hurtigt kan få tiden (og pengene) til at flyve af sted. Det mest populære er Faro II.
 

 

Maspalomas ørken

Maspalomas ferie

Maspalomas strand

Campo de Golf de Maspalomas

 
 
 

Sunweb: 1 uge på Gran Canaria fra 2.989 - se rejser her

 
       Maspalomas kort

 

 
 

Kontakt · Privacy policy