Norsk  Svenska  Norsk

 

Billige rejser til
Gran Canaria

   


Forsiden

 Amadores
 Arguineguin
 Bahia Feliz
 Las Palmas
 Maspalomas
 Meloneras
 Patalavaca
 Playa del Cura
 Playa del Inglés
 Playa Taurito
 Puerto Rico
 Puerto Mogán

 Puerto Nieves
 San Agustin

Kort

Attraktioner

Top 10 strande

Rejser

Vejr og klima


 

 

 

 

Patalavaca

Patalavaca ligger lidt nord for Arguineguin på Gran Canarias sydkyst, men i praksis er de to feriebyer dog vokset sammen til én.

Feriebyen Patalavaca er ikke stor, men den er til gengæld stille og fredelig. De fleste af hotellerne har tre eller fire stjerner, og der er et godt udvalg af gode restauranter.

Ikke langt fra Patalavaca ligger det luksuriøse Anfi del Mar, der er et imponerende norsk time-share kompleks med over 800 lejligheder, egen marina, shoppingcenter, aktivitetscenter m.m.

Strandene
Patalavaca har sine egne små strande, men der er to gode og vidt forskellige alternativer til dem. Enten kan man gå hen til hovedstranden i Arguineguin, her er der normalt nogenlunde plads i det mørke lavasand.

Ellers kan man gå ca. 10 minutter langs kyststien til stranden ved Anfi del Mar. Denne kunstigt anlagte strand er dækket af det fineste hvide sand,  importeret direkte fra Bahamas. Den er meget lavvandet, og vandsportsaktiviteter er der rigeligt af. En af de absolut bedste strande på Gran Canaria.

Restauranter og natteliv
Sin størrelse taget i betragtning har Patalavaca et godt udvalg af restauranter, bl.a. den danskejede 'Eden'. Der er nok at vælge imellem til hele ferien, og ellers ligger alle Arguineguins restauranter i gå-afstand fra Patalavaca.

Nattelivet er ret afslappet i Patalavaca. Der er nogle barer og lidt underholdning på nogle af hotellerne. De som ønsker et livligere natteliv kan finde det i Puerto Rico, der kun ligger 10 minutter væk i taxa.

Attraktioner og aktiviteter
Fra n
abobyen Arguineguin afgår der turbåde til Puerto Rico, hvorfra de sejler videre til den meget flotte by Puerto de Mogán.

I Arguineguin er der marked tirsdag formiddag, og er det største marked på Gran Canaria.
 

 

Patalavaca strand

Patalavaca Gran Canaria

Patalavaca hotel

Anfi del Mar strand

 
 
 

Sunweb: 1 uge på Gran Canaria fra 2.989 - se rejser her

 
      

Kort over Patalavaca

 

 
 

Kontakt · Privacy policy