Norsk  Svenska  Norsk

 

Billige rejser til
Gran Canaria

   


Forsiden

 Amadores
 Arguineguin
 Bahia Feliz
 Las Palmas
 Maspalomas
 Meloneras
 Patalavaca
 Playa del Cura
 Playa del Inglés
 Playa Taurito
 Puerto Rico
 Puerto Mogán

 Puerto Nieves
 San Agustin

Kort

Attraktioner

Top 10 strande

Rejser

Vejr og klima


 

 

 

  Playa del Cura

Playa del Cura ligger på Gran Canarias varme og solrige sydkyst. Afstanden til den langt større ferieby, Puerto Rico, er kun nogle få kilometer.

Playa del Cura er en afslappet og harmonisk lille ferieby. Udover sandstranden, så er byens omdrejningspunkt det lille center midt i byen. Her ligger et supermarked, et par turistbutikker og et lille udvalg af barer, caféer og restauranter.

Dejligt hotel i Playa del Cura: Riviera Vista.

Stranden i Playa del Cura
Playa del Cura har en 300 meter lang strand, der ligger foran feriebyens hoteller.

Den østlige halvdel af stranden har finkornet lavasand. Her udlejes der solsenge og parasoller, ligesom der også er brusere til at skylle havvandet af kroppen.

Stranden ligger forholdsvis ubeskyttet, så på dage med vand fra syd og sydvest kan der være bølger og understrømme i vandet. Normalt holder en livredder dog øje med badegæsterne.

Restauranter og natteliv
Bortset fra hotelrestauranterne, så ligger de fleste spisesteder i byens lille center. Udvalget er fint til en uges ferie, men ellers er der ikke langt til restauranterne i Puerto Rico.

Nattelivet er forholdsvis stille, men der ligger et par barer i centret, hvor man kan nyde en drink efter aftensmaden. Skal det være livligere, så ligger Puerto Ricos mange barer og diskoteker tæt på.

Seværdigheder og aktiviteter
Der er ingen seværdigheder og aktiviteter af betydning i selve Playa del Cura. Der er dog rig mulighed for udflugter til nærliggende byer som Puerto Rico eller det maleriske Puerto Mogan.

Længere mod øst ligger nogle af Gran Canarias største attraktioner, som Palmitos Park og Aqualand. Dem går der direkte bus til fra Puerto Rico.

Læs mere om seværdigheder og aktiviteter på Gran Canaria her.
 

 

Playa del Cura

Playa del Cura center

Playa del Cura Gran Canaria

 
 
 

Sunweb: 1 uge på Gran Canaria fra 2.989 - se rejser her

 
      

Playa del Cura kort

 

 
 

Kontakt · Privacy policy