Norsk  Svenska  Norsk

 

Billige rejser til
Gran Canaria

   


Forsiden

 Amadores
 Arguineguin
 Bahia Feliz
 Las Palmas
 Maspalomas
 Meloneras
 Patalavaca
 Playa del Cura
 Playa del Inglés
 Playa Taurito
 Puerto Rico
 Puerto Mogán

 Puerto Nieves
 San Agustin

Kort

Attraktioner

Top 10 strande

Rejser

Vejr og klima


 

 

 

 

Puerto Rico

Puerto Rico er Gran Canarias næststørste og mest solsikre ferieby. Derfor er den også meget populær blandt solhungrende danskere.

Oprindeligt var byen en lille fiskerby, men i 1970’erne fik man øjnene op for det gode klima og hotellerne begyndte så småt at skyde op. Senere begyndte hotellerne at klatre op af bjergsiderne, og der er nu et stort udbud af hoteller.

Strande
Den kunstigt anlagte strand i Puerto Rico er ca. 350 meter lang og har finkornet, lyst sand. Stranden er tætpakket med liggestole, men der er områder, hvor man kan lægge sig med sit håndklæde. Vandet er relativt lavvandet og dermed børnevenligt.

Fra den nærliggende havn i Puerto Rico er der muligheder for parasailing, jet ski, speedbåd m.m.

I nabobugten ligger den mindre ferieby Playa de Amadores, hvis strand har helt hvidt sand og flot turkisblåt vand. Der er anlagt en sti langs kysten til Playa de Amadores, gåturen tager ca. 25 minutter.

Restauranter og natteliv
Puerto Rico har utallige restauranter i alle prisklasser og smagsretninger. De er primært koncentreret i tre områder, nemlig de to centre 'Puerto Rico shopping centre' og 'Europa' samt helt nede ved stranden.

Blandt brugerne på Tripadvisor er den italienske restaurant Cosi Come Sei vurderet som den bedste. Et andet godt tip er Minanas og den ret spartanske Grill Costa Mar, der især er kendt for sine gode fiskeretter.

Nattelivet udspiller sig også mest i centrene, især i 'Puerto Rico shopping centre', hvor der er mange barer og diskoteker. Er det ikke vildt nok, så er det bare at hoppe i en taxa og køre til Playa del Inglés.

Aktiviteter
Fra havnen er det muligt at komme med ud på dybhavsfiskeri og andet fiskeri efter store fisk. Hovedsæsonen er maj til september, og der fiskes efter forskellige arter af marlin, sværdfisk, hajer og tun.

Der findes større både som sejler i fast rutefart til Puerto Mogan og Arguineguin. Det er en god dagsudflugt at sejle en halv times tid, og så bruge en dag i f.eks. Puerto Mogan. Endeligt er det muligt at tage ud med en af Europas største katamaraner.

Til børnene er der et vandland i Puerto Rico og midt i byen ligger et dejligt parkområde med legeplads, karruseller m.m.
 

  Puerto Rico

Puerto Rico strand

Park i Puerto Rico

Puerto Rico center

Puerto Rico

 

 
 
 

Sunweb: 1 uge på Gran Canaria fra 2.989 - se rejser her

 
      

Puerto Rico kort

 

 
 

Kontakt · Privacy policy