Norsk  Svenska  Norsk

 

Billige rejser til
Gran Canaria

   


Forsiden

 Amadores
 Arguineguin
 Bahia Feliz
 Las Palmas
 Maspalomas
 Meloneras
 Patalavaca
 Playa del Cura
 Playa del Inglés
 Playa Taurito
 Puerto Rico
 Puerto Mogán

 Puerto Nieves
 San Agustin

Kort

Attraktioner

Top 10 strande

Rejser

Vejr og klima


 

 

 

 

San Agustin

Feriebyen San Agustin ligger på Gran Canarias sydkyst, nogle kilometre øst for Playa del Inglés og ca. 20-25 minutters kørsel fra lufthavnen.

San Agustin er Gran Canarias ældste ferieby, men den har heldigvis aldrig vokset sig rigtig stor. Byen hører til blandt de pænere feriebyer og der er mange gode hoteller. Et af de bedste er San Agustin Beach Club, som ligger direkte ud til stranden.

San Agustin er en af sydkysten frodigste byer, hvor især palmer og bougainvilleaer sætter deres grønne præg på bybilledet.

Strande i San Agustin
San Agustin har to strande, nemlig Playa de San Agustin og Playa de las Burras. Begge har finkornet sand og til dels lavasand. Der er relativt lavvandet, men det sker, at der er store bølger og så kan der være en del understrømme.

Der tilbydes forskellige vandsportsaktiviteter på strandene. Bag strandene løber en dejlig strandpromonade hen til Playa del Inglés (ca. 4 km) og derfra videre mod Maspalomas sandklitter.

Restauranter og natteliv
Mange af restauranterne i San Agustin ligger i shoppingcentret, men der ligger også en del, især mindre, restauranter i gaderne.

Nattelivet er ret stille i San Agustin, mens det er anderledes hektisk i nabobyen Playa del Inglés, som kun er en kort tur væk i taxa.

Aktiviteter og seværdigheder
For de spillelystne ligger der et international casino i San Agustin, nemlig på det femstjernede hotel Melia Tamarindos. Derfor har den største rundkørsel i San Agustin også en stor stak 'jetoner' stående.

 

 

San Agustin strand

San Agustin

San Agustin - Gran Canaria

Playa de las Burras

 
 
 

Sunweb: 1 uge på Gran Canaria fra 3.029 - se mere her

 
      

San Agustin kort

 

 
 

Kontakt · Privacy policy