Norsk  Svenska  Norsk

 

Billige rejser til
Gran Canaria

   


Forsiden

 Amadores
 Arguineguin
 Bahia Feliz
 Las Palmas
 Maspalomas
 Meloneras
 Patalavaca
 Playa del Cura
 Playa del Inglés
 Playa Taurito
 Puerto Rico
 Puerto Mogán

 Puerto Nieves
 San Agustin

Kort

Attraktioner

Top 10 strande

Rejser

Vejr og klima


 

 

 

 

Teror på Gran Canaria

Teror bliver af mange betragtet som Gran Canarias smukkeste by. Byens særpræg er husene i den karakteristiske kolonistil med de meget markante døre, karme, vinduer og balkoner i mørkt udskåret træ.

Mange af bygningerne er helt tilbage fra 1500-tallet og er så kulturelt og arkitektonisk værdifulde, at Terors centrum blev erklæret som nationalt mindesmærke i 1979.

Byen er bygget op omkring basilikaen Nuestra Señora del Pino, der er dedikeret til Gran canarias skytshelgeninde, La Virgen del Pino. Ifølge legenden viste hun sig præcis der hvor basilikaen er bygget den 8. september 1481. Fra samme dag og en uge frem fejres denne begivenhed hvert år i Teror.

Tæt på basilikaen ligger museet 'Casa Museo de los Patrones de la Virgen'. Her i bygningen fra 1600-tallet fremvises der mange malerier, møbler og våben, som giver et godt indtryk af datiden.

Hver søndag er der marked i Teror, hvor der ofte er både musik og dans. Som på mange andre markeder er udvalget af alskens varer stort, og der er også specialiteter fra Teror. Ikke mindst den søde, men samtidig også meget krydrede spegepølse 'Chorizo de Teror'.

Når det kommer til mad og drikke, så er Teror i øvrigt også kendt for sin egenproducerede kildevand Agua de Teror.

 

Teror

Teror Gran Canaria

 

 

 
 
 

Sunweb: 1 uge på Gran Canaria fra 2.989 - se rejser her

 
      

 

 

 
 

Kontakt · Privacy policy